Inhoud modellenboek

Klik hier voor de actuele inhoud van het modellenboek voor de financiële dienstverlening. Vanuit de inhoudsopgave klikt u heel eenvoudig door naar het model van uw keuze. Klik hier voor een toelichting.

Inhoud handboek

Bij het modellenboek ontvangt u een handboek. In dit handboek licht het team van Invictus McDeere elk model inhoudelijk toe. En legt uit hoe u modellen uit het modellenboek kunt invullen (klik hier voor een instructie) en afdrukken (klik hier voor een instructie).
Heeft u toch nog vragen over het gebruik en de implementatie van het modellenboek? Stuur dan een bericht naar advies@invictusmcdeere.nl. 

Updates & signaleringen

Tweemaal per jaar, begin maart en begin september, brengt Invictus McDeere een update van het modellenboek uit. Deze halfjaarlijkse update bevat telkens nieuwe modellen. En daarnaast zo nodig wijzigingen in bestaande modellen en signaleringen van nieuwe wet- en regelgeving. Met een abonnement op de updates bent u altijd verzekerd van de meest actuele compliance & legal modellen.
Heeft u eerder een modellenboek besteld, dan kunt u een bundel updates voor onbepaalde tijd afnemen (€50 per update) of een pakket van vier updates (€ 65,00 per update).

Bestelling & levering

Bestellen van een modellenboek gaat eenvoudig via het bestelformulier. In het formulier geeft u onder andere uw bedrijfsgegevens en email-adres aan ons door. Klik hier voor een weergave van het bestelproces.
Bij het modellenboek (€350) neemt u altijd tenminste één update af (€80) of een bundel updates voor onbepaalde tijd (€50 per update). U bent daarmee in elk geval een half jaar verzekerd van de actuele modellen van Invictus McDeere.
Direct na betaling ontvangt u een e-mail met een factuur voor uw bestelling. Na uw bestelling ontvangt u binnen twee werkdagen een e-mail met daarin een link naar de Invictus McDeere-pagina op WeTransfer. Vanaf deze pagina kunt u het modellenboek en het handboek downloaden.
Let op: beide e-mails kunnen in de mailbox met ongewenste reclame belanden.

 

 

advies icoon

advies

Invictus McDeere adviseert op het unieke raakvlak van compliance & legal. Bijvoorbeeld hoe bepaalde wet- en regelgeving doorwerkt in arbeidsovereenkomsten of wat de consequenties kunnen zijn van de overtreding van een ict-gedragsprotocol. Natuurlijk adviseert Invictus McDeere ook in bredere zin.
Invictus McDeere hanteert een uiterst concurrerend uurtarief. Het team van Invictus McDeere maakt ook vaste prijsafspraken (fixed fee) zodat elke verrassing achteraf is uitgesloten.

Klik hier voor contact.