Gezondheidszorg

Als zorgprofessional moet u voldoen aan compliance regels die voortvloeien uit bijvoorbeeld de Wkkgz en de Wet bescherming persoonsgegevens. En aan juridische regels gebaseerd op bijvoorbeeld de Wet werk en zekerheid en de Wet DBA (afschaffing VAR).

Invictus McDeere brengt een actueel modellenboek uit voor 3 specifieke zorgprofessionals: fysiotherapeuten, tandartsen en psychotherapeuten. Met daarin meer dan 15 handzame compliance modellen zoals bijvoorbeeld een regeling meldplicht aan IGZ, een klachtenregeling en een regeling meldplicht datalekken. En met daarin ook circa 20 actuele juridische modellen zoals bijvoorbeeld diverse arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd, een ict-gedragsprotocol en meerdere versies van freelance overeenkomsten.
Invictus McDeere houdt het modellenboek actueel door elk half jaar updates en nieuwe modellen uit te brengen. En signaleert daarbij telkens wijzigingen in wet- en regelgeving.

Het team van Invictus McDeere adviseert u ook over de implementatie en hantering van de modellen. En adviseert in bredere zin op het raakvlak van compliance & legal.

Er zijn vele aanbieders van modellen & adviezen. Toch weten wij het beter. Want de producten & de adviezen van Invictus McDeere zijn uniek: toegespitst op u, zorgprofessional, mét de combinatie van Compliance & Legal én voor een fractie van de prijs die andere aanbieders vragen.

Lees binnenkort verder

advies icoon

advies

Invictus McDeere adviseert op het unieke raakvlak van compliance & legal. Bijvoorbeeld hoe bepaalde wet- en regelgeving doorwerkt in arbeidsovereenkomsten of wat de consequenties kunnen zijn van de overtreding van een ict-gedragsprotocol. Natuurlijk adviseert Invictus McDeere ook in bredere zin.
Invictus McDeere hanteert een uiterst concurrerend uurtarief. Het team van Invictus McDeere maakt ook vaste prijsafspraken (fixed fee) zodat elke verrassing achteraf is uitgesloten.

Klik hier voor contact.