Producten

Invictus McDeere brengt actuele modellenboeken uit voor financiële en zorgprofessionals. Met in elk modellenboek circa 40 handzame compliance en juridische modellen, elk voorzien van een heldere toelichting in het bijbehorende handboek.
Het team van Invictus McDeere houdt die modellenboeken actueel door elk half jaar updates en nieuwe modellen uit te brengen. En signaleert daarbij telkens wijzigingen in wet- en regelgeving.

Klik hier voor de actuele inhoud van het modellenboek voor de financiële dienstverlening. Binnenkort verschijnt hier ook de inhoud van het modellenboek voor de gezondheidszorg.

Advies

Het team van Invictus McDeere adviseert op het raakvlak van compliance & legal. Bijvoorbeeld hoe bepaalde wet- en regelgeving doorwerkt in arbeidsovereenkomsten of wat de consequenties kunnen zijn van overtreding van een ict-gedragsprotocol. Natuurlijk adviseert Invictus McDeere u ook in bredere zin.

advies icoon

advies

Invictus McDeere adviseert op het unieke raakvlak van compliance & legal. Bijvoorbeeld hoe bepaalde wet- en regelgeving doorwerkt in arbeidsovereenkomsten of wat de consequenties kunnen zijn van de overtreding van een ict-gedragsprotocol. Natuurlijk adviseert Invictus McDeere ook in bredere zin.
Invictus McDeere hanteert een uiterst concurrerend uurtarief. Het team van Invictus McDeere maakt ook vaste prijsafspraken (fixed fee) zodat elke verrassing achteraf is uitgesloten.

Klik hier voor contact.