Het team van Invictus McDeere

Patrick Bout & Hans Zondag zijn de oprichters van Invictus McDeere. Patrick & Hans kennen elkaar al een behoorlijke tijd, vanaf 2005. Patrick was toen bedrijfsjurist van De Hypothekers Associatie waarvan Hans de advocaat was (èn is). Hans voorziet de stichting VvAA Rechtsbijstand van strategisch & compliance advies, terwijl Patrick alle ins en outs kent van de compliance kant van de fysiotherapiepraktijk. Invictus McDeere combineert de tientallen jaren praktische ervaring van beide oprichters op het gebied van Compliance & Legal.
Patrick & Hans kennen uw dagelijkse praktijk door en door.

Hans Zondag (1966) studeerde rechten in Groningen. Na zijn studie was hij officier bij de inlichtingendienst van de Koninklijke Marine, als tolk/vertaler Russisch.
Vanaf 1991 werkte Hans bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam, jarenlang als advocaat-compagnon. Hij was auteur bij Kluwer en als docent verbonden aan de Beroepsopleiding advocatuur. 
In 2003 heeft hij McDeere advocaten in Rotterdam opgericht. Hans is als zeer ervaren advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. En natuurlijk: in compliance.

Patrick Bout (1971) studeerde rechten in Rotterdam. Na zijn studie heeft hij jarenlang als bedrijfsjurist gewerkt in de zakelijke dienstverlening, vanaf 2005 bij De Hypothekers Associatie. 
Patrick heeft bij verschillende financiële dienstverleners de functie van Compliance Officer vervuld, onder andere bij de Blauwtrust Groep (De Hypothekers Associatie, Quion en Hypotrust). Hij is Executive Master of Compliance (VU) en docent bij de Leergang van de Stichting SIO.
Patrick heeft in 2015 Invictus IC opgericht.

advies icoon

advies

Invictus McDeere adviseert op het unieke raakvlak van compliance & legal. Bijvoorbeeld hoe bepaalde wet- en regelgeving doorwerkt in arbeidsovereenkomsten of wat de consequenties kunnen zijn van de overtreding van een ict-gedragsprotocol. Natuurlijk adviseert Invictus McDeere ook in bredere zin.
Invictus McDeere hanteert een uiterst concurrerend uurtarief. Het team van Invictus McDeere maakt ook vaste prijsafspraken (fixed fee) zodat elke verrassing achteraf is uitgesloten.

Klik hier voor contact.